top of page

Kuriiri #19 (10.5.2023)


Sääennusteet lupaavat lämpenevää ilmaa kohti viikonloppua mennessä. Ota Kuriiri käteen, ja lue se vaikka ulkona. HUOM! Ensi viikolla Kuriiri ilmestyy tiistaina 16.5.2023.


Tämän viikon paikalliset jutut löydät keskiviikon Kuriiri-lehdestä ja sen verkkoversiosta.


Nyt se vahvistettiin: Osuuskauppa Arina rakentaa Ranualle uuden asiakkaidensa näköisen S-marketin – avajaisia juhlitaan vuoden päästä!


Posion Lohirannan kotiseutumuseolla vieraili viime viikolla opettajajoukko Romaniasta ja Turkista. Tarkoituksena on opiskelijoiden tekemän tutkimuksen ja työn kautta digitoida paikallista historiaa ja perinteitä.


Asuntovaras vankilaan - 21-vuotias mies syyllistyi Ranualla huhtikuussa 2021 varkauteen, josta Lapin käräjäoikeus tuomitsi hänet 75 päivän vankeusrangaistukseen. Miehen lähes samanikäinen kumppani vapautettiin syytteistä.


Kuriiri sen kertoo, kuinka Entinen ammattikalastaja vaihtoi Itämeren pyyntipaikat Posionjärven apajiin, opetteli katiskan teon ja huolestui kädentaitojen katoavaisuudesta.


Lisäksi lehdessä on tulokset ja kuvagalleria Heinisuon Hölkästä.


Eikä siinä vielä kaikki – lehdessä sekä sen verkkoversiossa on enemmänkin mielenkiintoisia juttuja.


Terveisin Pasi Kalliokoski

Päätoimittaja

Kuriiri, Ranuan ja Posion paikallislehti


ps. juttuvinkkien lisäksi voitte lähettää Kuriiriin julkaistavaksi sekä lukijoiden kuvia että kirjoituksia osoitteeseen toimitus@kuriirilehti.fi


116 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page