top of page

Kuriiri #22 (31.5.2023)

Tänään Kuriirin ilmestymispäivänä on toukokuun viimeinen päivä. Viikon lopulla alkavat koululaisten ja myös monen työssäkäyvän kesälomat.


Lehti #22 esittelee yhden merkittävän Kuriiri-alueen kesätapahtuman. Elokuussa Ranualla järjestetään Oulun Hiippakunnan lähetysjuhlat 25.8.-27.8.2023. Juhlien ohjelma on todella monipuolinen.

Korjaus: Lehden jutussa on yhdessä kohtaa juhlien ajankohtana mainittu heinäkuu, mikä on virhe!


Posion Pikkutorille on noussut uusi hirsirakennus, jonka suunnittelija Philipp Kohn oli paikalla, kun rakennusta kasattiin torilla viime viikolla. Kunta etsii tiloihin yrittäjän kesän aikana.


Tuorein ranualainen Suomen mestari on 13-vuotias Roope Paananen, Nuori judoka asuu Piittisjärvellä, käy koulua Vanttauskoskella ja harjoittelee Rovaniemellä.


Etelä-Posion vesistöyhdistys aloittaa heinäkuussa vesien kunnostusurakkansa Kuusijärveltä, jossa on uuden niittoveneen avulla kesän aikana tarkoitus niittää noin 13 hehtaarin alue talkoovoimin.


Ranuan Korttelirastit järjestettiin ensimmäistä kertaa viime torstaina. Rasteja oli etsimässä mukavasti porukkaa – heistä suurin osa pyöräillen. Seuraavat rastit järjestetään torstaina 8. kesäkuuta.


Eikä siinä vielä kaikki – lehdessä sekä sen verkkoversiossa on paljon mielenkiintoisia juttuja.


Terveisin Pasi Kalliokoski

Päätoimittaja

Kuriiri, Ranuan ja Posion paikallislehti


ps. juttuvinkkien lisäksi voitte lähettää Kuriiriin julkaistavaksi sekä lukijoiden kuvia että kirjoituksia osoitteeseen toimitus@kuriirilehti.fi

134 views

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page