top of page

Kuriiri #23 (7.6.2023)

Kesä on kalenterin mukaan käynnistynyt Kuriiri-alueella. Sen sijaan lämpimät kesäsäät antavat vielä odotuttaa itseään. Onneksi Kuriiri saapuu ajallaan joka keskiviikko.


Ranualla on kuntalaisten keskuudessa tehty asukaskokemuksista kysely. Sen perusteella ranualaiset ovat tyytyväisiä kuntaansa. Kuriiri kysyi kunnanjohtaja Tuomas Aikkilan näkemyksiä kyselystä.


Posiolla Sairaalantiellä ikäihmisille suunnatuissa rivitaloissa oli viime viikolla vasta yksi asukas. Rakennuksessa on kaikkiaan 14 asuntoa.

– Myyntiosaaminen ei ehkä tässä tapauksessa ole kunnan organisaatioissa ollut vahvuus, arvioi kunnanjohtaja Pekka Jääskö.


Sekä Ranualla että Posiolla juhlittiin viikonloppuna lukuvuuden päättymistä kevätjuhlissa. Ranualla juhlat järjestettiin ensimmäistä kertaa monitoimikeskus Kerkässä. Posiolla uutta olivat stipendit, jotka oli lahjoittanut euroviisusankari Käärijä.


Ensi lauantaina kello 10 alkaen järjestetään Ranuan Kuhan kylässä Suuret Haukimarkkinat. Kuhanjärven rannalle tuo markkinahumua kello 13 käynnistyvä hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa myydään arvotavaraa, kuten auto, soutuvene, polkuauto, työkaluja ja grilli sekä tietysti kalastusvälineitä.


Ranuan Korttelirastit järjestetään taas torstaina 8. kesäkuuta. Tule etsimään rasteja kävellen, juosten, pyöräillen tai muuten liikkuen.


Eikä siinä vielä kaikki – lehdessä sekä sen verkkoversiossa on paljon mielenkiintoisia juttuja.


Terveisin Pasi Kalliokoski

Päätoimittaja

Kuriiri, Ranuan ja Posion paikallislehti


ps. juttuvinkkien lisäksi voitte lähettää Kuriiriin julkaistavaksi sekä lukijoiden kuvia että kirjoituksia osoitteeseen toimitus@kuriirilehti.fi

116 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page