top of page

Kuriirin ilmestymispäivä ja jakelu muuttuvat joulukuun alussa!

Alhaalla on linkit, joista löytyvät kaikkien noutolaatikoiden tiedot ja kuva!!


Lehti- sekä laajemmin koko media-ala ovat käyneet läpi kovaa murrosta jo vuosia – eikä sille näy loppua. Niinpä Kuriirinkin on koko ajan viritettävä toimintaansa niin, että lehti palvelee mahdollisimman hyvin sekä lukijoita että sidosryhmiä.


Vaikka me kuinka keskitymme hyvän ja kiinnostavan lehtisisällön tekemiseen lukijoille, on meidän samalla huomioitava se, että Kuriirin toimintaympäristöä ja kustannusrakennetta ohjaavat monet ulkoiset tekijät, kuten painotalo ja jakeluyhtiö.


Lehdenkustantaja Kuriirilainen Oy on kesän ja syksyn kartoittanut näihin molempiin uusia ja tehokkaita vaihtoehtoja. Tähän saakka esimerkiksi lehdenjakelun ongelmana ovat olleet jatkuvat muutokset niin hinnoissa kuin toiminnoissa: jakeluhinnat ovat esimerkiksi nousseet useita kertoja vuodessa ja ilman selkeitä perusteluja.


Kuriirin lukijoille merkittävin muutos tapahtuukin juuri jakelussa. Joulukuusta alkaen lehti toimitetaan Posion ja Ranualla sivukylillä noutolaatikoihin, joita tulee Kuriiri-alueelle yhteensä nelisenkymmentä. Niistä sivukyläläiset voivat noutaa lehtensä jo keskiviikkoiltana hyvissä ajoin ennen viikonlopun tapahtumia ja tarjouksia. Sinua lähimmän tai sinulle parhaan noutopaikan sijainnin löydät lehden keskiaukeamalta.Posio, Lehtiniemi Ranua, Portimo


Posion ja Ranuan kuntakeskuksiin Kuriiri jaetaan jokaiseen talouteen torstaiaamun varhaisjakelussa. Lisäksi Kuriiri on saatavilla torstaisin kuntakeskusten noutotelineistä, joista lehden voivat ottaa muun muassa mökkiläiset.


Ilmestymispäivän vaihto torstaille näkyy lisäksi Kuriirin lukijoille ajankohtaisempina uutisina ja juttuina. Kuriiri painetaan joulukuusta alkaen Kaleva Median huippumodernissa painotalossa Oulussa, jonne voimme lähettää lehden materiaalit tiistaina iltapäivällä.


Joulukuusta lähtien voitte siis lukea Kuriirista tuoreeltaan jutut esimerkiksi viikonlopun tapahtumista ja maanantaisista kunnanhallituksen ja -valtuuston kokouksista. Vielä tällä hetkellä lehti menee niin sanotusti kiinni jo maanantaina aamupäivällä. Aikataulumuutos antaa toki myös sidosryhmille ja ilmoittajille mahdollisuuden esimerkiksi nopeampaan ja ajankohtaisempaan viestintään ja ilmoitteluun.


Kuriirin sähköiset palvelut, nettisivusto ja näköislehti, ovat jo olennainen osa jakelukanaviamme. Erikseen tilattavaa Kuriirin nettilehti on esimerkiksi mahdollisuus lukea lehti ilmestymispäivänä, vaikka ei asuisikaan Posion ja Ranuan jakelualueella. Näiden sähköisten palveluiden kehittäminen on jatkossa yksi Kuriirin painopisteistä.


Tulevien muutosten yhteydessä avaamme nyt hyvissä ajoin keskustelun lukijoiden, kumppaneiden ja sidosryhmien kanssa lehden tulevista toimintamalleista.


Anna meille palautetta ja ideoita jakelusta, noutolaatikoista, lehdestä ja sen sisällöstä sähköpostitse (toimitus@kuriirilehti.fi) tai puhelimitse (010 665 6431, Jari Ranua).


Oikein hyviä, ja ajankohtaisempia lukuhetkiä kaikille Kuriirin lukijoille!

Pasi Kalliokoski päätoimittaja.


Alla olevista linkeistä löytyy kaikkien noutolaatikoiden tiedot ja kuvat 1.12.2023 alkaen!!
532 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page