top of page

Kuriiri #16 (19.4.2023)

Updated: May 3, 2023

Kuriiri-alueella on nautittu upeasta kevätsäästä lähes kolme viikkoa. Tänään on hieman pilvistä, mutta valoa elämään tuo Kuriirin ilmestyminen.


Ranuan kirkonkylän koululla on työn tukena toiminut tähän saakka vain yläasteen vanhempainyhdistys. Jatkossa sen toiminta laajenee kattamaan myös ala-asteen ja lukion. Uusi nimi tulee olemaan Ranuan kirkonkylän koulujen vanhempainyhdistys.


Posiolla peruskoulun yritysteemainen oppimiskokonaisuus tarjoaa turvallisen mahdollisuuden kokeilla omia ideoita.


Ranuan Peuran urheilusalissa järjestetään lauantaina voimanostokilpailut, joista ranualaistunut Johanna Kankus-Mikkola hakee SE-tulosta ja paluuta maajoukkueeseen – hänelle uudessa 69 kilon painoluokassa.


Piittisjärveläinen Seija Knuutila on innokas ruokakirjojen keräilijä ja -reseptien kokeilija. Häneltä löytyy myös Herkuttele hillalla -kirjanen, jonka Ranuan Lady Lions julkaisi vuonna 1996.


Rei tarkoittaa korkeaa viisautta ja rakkautta. Ki on kaikkialla olevaa universaalia voimaa, joka antaa elämän. Reikiä hyödynnetään energiahoidossa, joka on löytänyt tiensä myös Posiolle.


Posiolla Lehtiniemen osakaskunta on näyttänyt vuosikokouksessaan vihreää valoa Suolijärven yhtenäislupa-alueen perustamiselle.

Eikä siinä vielä kaikki – mielenkiintoiset jutut löydät tämän viikon Kuriiri-lehdestä ja sen verkkoversiosta.


Terveisin Pasi Kalliokoski

Päätoimittaja

Kuriiri, Ranuan ja Posion paikallislehti


ps. juttuvinkkien lisäksi voitte lähettää Kuriiriin julkaistavaksi sekä lukijoiden kuvia että kirjoituksia osoitteeseen toimitus@kuriirilehti.fi


</a>)<br />

92 views

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page