top of page

Kuriiri #20 (16.5.2023)

Lumet ovat sulaneet lähes viimeistä kasaa myöten, ja välillä on ollut lämmintä jo yli 20 astetta. Viikon kohokohta on kuitenkin tänään, kun jaossa on uusi Kuriiri.


Tämän viikon paikalliset jutut löydät keskiviikon Kuriiri-lehdestä ja sen verkkoversiosta.


Posiolla liikenneympyrään sijoitettava H2O-teos on kirvoittanut jo mielipiteitä, vaikka se sijoitetaan paikoilleen vasta kesän aikana. Nyt vetyatomien 250–350 kiloa painavat aihiot ovat vielä Soukkavaaranteollisuushallissa, jonka suojissa taiteilija Paula Suominen on aloittanut keramiikkapalojen kiinnityksen betonilla vuorattujen aihioiden pintaan.


Ranualla kuntalaiset voivat kesäkuun puoleen väliin saakka ideoi 20 000 euron kohdetta, jonka kunta toteuttaa ja maksaa. Viime syksyn äänestyksessä tämän osallistuvan budjetoinnin voittajaksi nousi kirkonkylän kyläkuvan siistiminen, jonka toteutus käynnistyy kesän aikana.


Posiolla siivousyrittäjät joutuvat myymään ei-oota.

– Tarvetta siivouspalveluille olisi paljon enemmän kuin pystytään tarjoamaan, sanoo Taikapalvelut Oy:n Sari Paaluharju.


Television Diili-kilpailija Wenla Väärälällä on vahva suhde Kelankylään.

– Olen viettänyt Kelankylässä vähintään puolet lapsuudestani. Olin siellä kaikki kesät ja lomat.


Eikä siinä vielä kaikki – lehdessä sekä sen verkkoversiossa on enemmänkin mielenkiintoisia juttuja.Terveisin Pasi Kalliokoski

Päätoimittaja

Kuriiri, Ranuan ja Posion paikallislehti


ps. juttuvinkkien lisäksi voitte lähettää Kuriiriin julkaistavaksi sekä lukijoiden kuvia että kirjoituksia osoitteeseen toimitus@kuriirilehti.fi


161 views

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page