top of page

Kuriiri #33 (16.8.2023)

Marjanpoiminta ei kaikille maistu, ei edes kaikille thaimaalaisille. Varsinkin jos poiminnalla ei ansaitse riittävästi, panee se miettimään muita vaihtoehtoja. Kittichai Srijun ryhtyi taimikon raivaukseen, ja tienesti on siinä paljon parempi ja varmempi kuin marjastuksessa. Hän pääsi tekemään raivuutyötä ranulaiseläkeläisen Juha Kuukasjärven työpariksi raivausyhtiön kirjoille.


Kuvat Ranua
Posion koululaiset astelivat opinahjoonsa ensimmäisten joukossa Lapissa. Koulut alkoivat Posiolla jo tiistaina. Vain yksi kunta Lapissa aloitti koulutyön samana päivänä. Ranualla koulunpenkille palattiin torstaina.


Panoksien pauke Ahvenvaaran haulikkoradalla on pysynyt vaimeana kesäkauden. Muutaman aktiivisen ampujan ryhmä käy radalla pari kertaa viikossa, mutta ampujia kaivattaisiin lisää.


Kuvat Posio
Kappalainen Pekka Nätti piti sunnuntaina lähtösaarnansa Ranuan kirkossa, joka oli ääriään myöten täynnä eläkkeelle jäävää Pekka Nättiä kiittämään tulleita seurakuntalaisia. Jumalanpalveluksen jälkeen läksiäisiä jatkettiin seurakuntatalolla. Lisäksi seurakunnan nuotioilta painottui viime viikon keskiviikkona vahvasti kappalainen Pekka Nätin eläkkeelle jääntiin.


Kuvagalleria
189 views

Recent Posts

See All
bottom of page